Mange ønsker tilbehør til gravsteinen og gravstedet.  Vi gjør oppmerksom på at kirkegårdsvedtektene i enkelte kommuner begrenser bruk av tilleggsutstyr.

Bedrammer

Ønsker du en innramming av blomsterbedet ved gravsteinen, kan vi tilby forskjellige bedrammer. Disse kan leveres i forskjellige steinslag og størrelser. Størrelse på ramme/plate bestemmes av sokkel lengde og lokale regler.

Vi lager også bedrammer tilpasset til våre vanningskasser.

 

 [BILDE]
Lykter og vaser

Innfelte lykter kan felles inn i mange av våre modeller. Det er bare til å bruke fantasien. Lyktene er fine både med og uten lys. Rund lykt har kun en størrelse, mens lykt med buet topp og gotisk lykt lages i to forskjellige størrelser. De har forskjellige overflater, som bronse, mørk patina, forkrommet og forgylt. Det finnes også mange forskjellige ornamenter som kan festes på glasset.

Glass: klart eller klart mønstret.

Du kan også få lykter med jordspyd som kan settes foran/ved siden av steinen.

Engler, lysholdere, porselen- og bronsefigurer

Ved eller på steinen kan det også settes på lysholdere, engler, porselen- og bronsefigurer i et stort utvalg.

 

2 størrelser
Vanningskasser

Ønsker du at blomstene på ditt gravsted skal få jevn tilgang til vann, så kan en vanningskasse være løsningen. Vanningskassen kan du montere selv, eller la oss gjøre dette for deg.

 

Vennligst se vår katalog eller spør oss om du søker noe unikt for ditt gravsted.

Vi gjør oppmerksom på at det er forskjellige regler i forskjellige kommuner ang. størrelse, utsmykning, innramming av plantefelt osv. Vi er behjelpelig med å finne ut av hva som gjelder i din kommune.