Johansen Monumenthuggeri AS ble etablert i 1946 og er et tradisjonsrikt stenhuggeri med 16 ansatte.

Grunnet en bevisst holdning til bevaring av et gammelt håndverk kombinert med ny teknologi, kan vi påta oss mange forskjellige oppdrag. Våre medarbeidere har en bred og lang erfaring innen stenhuggerfaget og restaurering av sten.

Gravstein

Vi leverer et bredt produktspekter av egenproduserte gravsteiner som alle kan tilpasses individuelle ønsker, og montering av disse på kirkegård.

Produksjonstjenester

Vi leverer produksjonstjenester innen skulptur- og utsmykkingsprosjekter, bygningssten med mer. Gjennom et tett samarbeid med både nasjonale og internasjonale billedhuggere kan kunstnere leie plass og utstyr for å arbeide selv, eller om ønskelig blir hele jobben utført av oss etter deres modeller og tegninger. Vi kan bidra gjennom hele prosessen fra konstruksjon, bestilling av blokk og til montering. Vi leverer også tilpassede sokler til f.eks bronseskulpturer til en rekke norske og utenlandske billedkunstnere.

Restaurering

Det er ikke til å unngå at skulpturer og annet får skader og dermed må repareres. Vi har lang erfaring med restaurering av skulpturer og stenarbeider, og påtar oss gjerne slike oppgaver.

Andre produkter

I tillegg leverer vi en rekke andre egenproduserte produkter som bl.a. trapper, vasker, ildstedplater, bassenger, fontener, vindusbrett, dekor og interiørartikler med mer.

Her finner du oss;

Butikk og salg:
Skjebergveien 206
1743 Klavestadhaugen
Klikk her for veibeskrivelse


Produksjon:
Skadalsveien 416
1747 Skjeberg
Klikk her for veibeskrivelse