Johansen Monumenthuggeri - Norsk håndverk - Tradisjoner - Kortreist Natursten

Flere generasjoner med skulpturer og design i naturstein

Helt siden 1946 har vi i Johansen Monumenthuggeri AS laget anerkjente kunstverk i de fleste steinsorter, deriblant naturstein. Siden oppstarten har vi bevart vår filosofi, metoder og kunnskap gjennom flere generasjoner.


I dag er det Vigdis Johansen som leder bedriften i tråd med Olaf Johansens filosofi og ønske. Vi betraktes som fageksperter på naturstein og vet godt hvordan vi kan ta i bruk det flotte utvalget av naturstein vi har her til lands.


I naturstenens verden er fantasien den eneste begrensningen

Med et godt materiale som naturstein har du alle muligheter for å skape nøyaktig hva du måtte ønske. Opp gjennom årene har vi bidratt med alt fra design av skulpturer til selve gjennomføringen og monteringen,

Vi er behjelpelige uansett hvilke ønsker du måtte ha. Dersom du er usikker på hva du ønsker anbefaler vi deg å ta en titt på våre skulpturer dersom du ønsker inspirasjon.

Behjelpelig for kunstnere

Gjennom et tett samarbeid med nasjonale og internasjonale billedhuggere kan kunstnere leie plass og utstyr hos oss for å arbeide selv. Vi kan også utføre hele jobben, eller etter dine modeller og tegninger. Vi kan også bidra gjennom hele prosessen fra konstruksjon, bestilling av blokk og til montering.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med skulpturer eller design i naturstein generelt. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte mennesker som ønsker å skape noe.

ET LITE UTDRAG AV PROSJEKTER:

Takk til alle oppdragsgivere for tilliten! (Listen er ikke fullstendig)"I naturstenens verden er fantasien den eneste begrensningen"