Johansen Monumenthuggeri - Norsk håndverk - Tradisjoner - Kortreist Natursten

Utforming og produksjon av steinskulpturer

Hele landet bugner av flotte og solide sorter av natursten, og har opp gjennom årene blitt benyttet som materiale for spektakulære skulpturer. Som oftest er det ingen grenser for hva du kan skape med den rette stensorten kombinert med kreativitet og perfeksjonistisk håndlag.


Vi i Johansen Monumenthuggeri leverer produksjonstjenester innen skulptur- og
utsmykkingsprosjekter. Vi har bistått hele Norge med våre kunstverk i samarbeid med ulike oppdragsgivere og anerkjente kunstnere.

Vi er stolte av våre røtter og har gjennom flere generasjoner bevart filosofien om
unikhet, kvalitet og kreativitet. Vi kombinerer gammel kunnskap og metodikk med ny teknologi og hjelpemidler.


Vi er det naturlige valget for deg som ønsker en markering som er gjort med ekstra flid.

En naturlig samarbeidspartner for kunstnere


Gjennom et tett samarbeid med nasjonale og internasjonale billedhuggere kan kunstnere leie plass og utstyr for å arbeide selv, eller om ønskelig blir hele jobben utført av oss etter deres modeller og tegninger. Vi kan bidra gjennom hele prosessen fra konstruksjon, bestilling av blokk og til montering.


Restaurering av steinskulpturer


Over tid er det vanskelig å unngå at skulpturer får skader. Vi har lang erfaring med restaurering av steinskulpturer og andre stenarbeider og sørger for å bevare det opprinnelige uttrykket.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss dersom du har behov for et stenhuggeri med erfaringen som kreves for å realisere dine ønsker.


"I naturstenens verden er fantasien den eneste begrensningen"